Главная Новости

Підключення побутової техніки без зайвого клопоту

Опубликовано: 21.08.2016

Спробуйте підрахувати, скільки різновидів різноманітної побутової техніки оточує сучасну людину. Підключення побутової техніки в КиєвіХолодильник забезпечую довготривале зберігання продуктів, телевізор та музичний центр відповідають за розваги, пральна машинка вирішує усі проблеми з брудною білизною, а посудомийна – позбавляє домогосподарок від нудної та неприємної роботи. А ще кухонна побутова техніка допомагає готувати їжу – замість традиційних газових плит на більшості сучасних кухонь Ви зустрінете набагато зручнішу варочну поверхню з індукційними нагрівачами або ж комбіновану, на якій встановлені електричні та газові конфорки. На додаток встановлюється ще духовка – електрична або газова та мікрохвильова піч, яка незамінна у домашньому побуті. Однак слід пам’ятати, що підключення побутової техніки потребує підходу професійного, бо з кожним роком вона стає все складнішою. Сучасна побутова техніка надає Вам дуже великі можливості, але лише за умови правильного монтажу та підключення, помилки тут неприпустимі. 

Кому доручити підключення побутової техніки

Наприклад, пральна машина повинна бути встановлена точно у горизонтальному положенні, що необхідно ретельно перевірити за допомогою будівельного рівня. Якщо допустити хоча б невелике відхилення, при експлуатації з’явиться неприємний шум та підвищені вібрації, які можуть поступово вивести техніку з ладу. Шланг для подавання води слід підключити до спеціального крану, який перед тим повинен бути встановлений на водопровідній мережі. Одразу ж треба перевірити, чи надійно затягнуте з’єднання, щоб воно під тиском не почало пропускати воду. Щоб захистити вбудований водонагрівач від накипу, у районах з жорсткою водою спеціалісти рекомендують встановлювати систему водо підготовки або ж нескладний соляний фільтр, який пом’якшує воду. 
Для злива стоків до місця встановлення пральної машини необхідно прокласти каналізаційні труби, витримавши при цьому нормований ухил для швидкого стікання рідини. Відпрацьовану воду пральна машинка подає у каналізацію насосом через окремий шланг, який треба вставити у раструб каналізаційної труби разом з гумовим ущільнювачем відповідного діаметру. Особливу увагу слід приділити підключенню до електромережі. Розетка повинна мати заземлюючий контакт, а живлення до неї прокладають окремим кабелем, який обов’язково підключають через ПЗВ. Щоб бути впевненим у відмінному результаті, доручіть кваліфікованим спеціалістам компанії «Добрий майстер» у Києві професійне підключення побутової техніки  http://dmaster.kiev.ua/ua/podklyuchenie-tehniki – висока якість послуг та оперативне виконання робіт гарантовані.

 

rss